Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Mustikat granaattiomenalla ja mantelilla

Mustikat granaattiomenalla ja mantelilla

Arvio: 0/5
Kotimainen mustikka on kotimaista, vaikka sen millä höystäisi. Tässä lisää värejä ja flavonoideja tuomassa granaattiomena.
Valmistusaika:
3 annosta

Ainekset

1 ps 200 gsuomalaisia pakastemustikoita
1 granaattiomena
3 rklmantelia rouhittuna
 
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kaada mustikat kulhoon.

Halkaise granaattiomena. Laita puolikas alassuin kämmenelle kulhon päällä ja koputa suurella puukauhalla hedelmänpuolikasta. Siemenet putoavat irti. Siivoa pois valkoiset hedelmänosat, sekoita mustikkaan ja lisää pehemyttä tuomaan mantelia.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000