Resepti

Melonisalsa ja savukirjolohi

Arvio: 2.8 / 5

Melonisalsa on maukas ja näyttävä lisäke savukalalle.

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Laktoositon Maidoton Gluteeniton
Melonisalsa ja savukirjolohi

Ainekset

0,5verkkomelonia
2rkltuoretta korianteria
1kevätsipuli
1limetin kuori ja mehu
1tlsuolaa
1tlmustapippuria
Tarjoiluun:
750gsavustettu kirjolohifilee

Valmistusohjeet

1. Puolita meloni ja poista siemenet. Kuori ja kuutio meloni.

2. Silppua melonikuutioiden joukkoon korianteri ja kevätsipuli. Pese limetti ja ota siitä kuoriraudalla ohuita suikaleita melonisalsan mausteeksi. Purista limetin mehu hedelmäsalsaan mausta seos. Tarjoa savukalan kera.