Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Mausteinen bataatti-perunamuusi

Mausteinen bataatti-perunamuusi

Arvio: 5/5
Valmista maukas ateria mikroaaltouunissa itsellesi, perheellesi tai vaikkapa kahdelle toimistolounaaksi.

Löydät tämän reseptin myös Apetitin uudesta Njam-sovelluksesta. Suunnittele vaikka koko viikon ateriat ja saat valmiin ostoslistan!
Valmistusaika:
2 annosta

Ainekset

1 prk (330 g) Apetit Bataatti-perunamuusi
1 rkl Apetit-rypsiöljyä
½ dl kaurakermaa
ripaus suolaa
mustapippuria
¼ tl inkiväärijauhetta
¼ tl muskottipähkinää
½ tl kanelia
1 valkosipulin kynsi
 
Päälle:
1 dl pecan pähkinää
1 tl rypsiöljyä
 
Tarjoiluun:
1 ps (320 g) Apetit Punajuuripyörykät
 
Vinkki! Kokeile muusin kanssa myös Apetit Kasvisjauhis paneroidut leikkeet -tuotetta!

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Avaa perunamuusipurkki ja sekoita joukkoon kasviöljy, kaurakerma ja mausteet. Silppua joukkoon valkosipuli.

Kuumenna mikroaaltouunissa täydellä teholla (750 W) 7 minuuttia. Lusikoi muusi tarjolle. Tee keseklle painanne. Rouhi siihen pähkinää ja lorauta syvennökseen tilkka kasviöljyä.

Kuumenna punajuuripyörykät joko paistinpannulla miedolla lämmöllä tai uunissa 225 °C:ssa noin 15 minuuttia tai vaihtoehtoisesti mikroaaltouunissa reilut 3 minuuttia (800 W).

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000