Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Mäti-lohiohihyytelö

Mäti-lohiohihyytelö

Arvio: 4/5
Mäti ja kylmäsavulohi tekevät juhlan.
Valmistusaika: Yli 1 tunti
5 annosta

Ainekset

2 kplliivatelehtiä
1 1/2 rklsitruunamehua
1 dlkuohukermaa
1dl mätiä (*
100 gApetit Kylmäsavulohta tai,
100 gApetit Kylmäsavukirjolohta
1 kplkovaksi keitettyä kananmunaa
2 rklruohosipulia silputtuna
2 rkl tillisilppua
1 tlvalkopippuria
Koristeluun:
1 rkltilliä tai ruohosipulia
loputkylmäsavukalasta
(*Tuote myydään palvelutiskiltä)
Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 15 minuuttia. Purista vesi pois. Liuota liivatelehdet kuumaan sitruunamehuun. Vatkaa kerma vaahdoksi ja hienonna keitetyt munat haarukalla. Sekoita ainekset kermavaahtoon. Vuoraa hyydytysastia tuorekelmulla ja kaada seos siihen. Anna hyytyä kylmässä vähintään neljä tuntia tai yön yli. Tarjoa alkuruokana keitettyjen perunoiden tai paahtoleivän kanssa.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000