Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Marjakiisseli

Marjakiisseli

Arvio: 3/5
Raikkaat kiisseliannokset valmistuvat vaivatta ja nopeasti
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

5 dl marjatäysmehua
2 1/2 rkl perunajauhoja
3 dl Apetit Kotimainen Mustikkaa
Päälle:
1 rkl sokeria
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Mittaa mehu kattilaan ja sekoita joukkoon perunajauhot. Kuumenna seos sitä koko ajan sekoittaen. Anna seoksen kiehahtaa, mutta nosta se heti pois liedeltä kun ensimmäiset kiehumiskuplat ovat nousseet pintaan. Lisää joukkoon jäiset marjat ja sekoita. Kaada kiisseli tarjoilukulhoon tai annosmaljoihin jäähtymään. Jos kaadat kiisselin lasikulhoon, pane kulhoon metallinen kauha ehkäisemään äkillisestä lämpötilavaihtelusta johtuva kulhon rikkoutuminen. Ripottele pinnalle sokeria kuortumisen estämiseksi.

Vinkki! Jos haluat keittoa eli hiukan juoksevampaa tarjottavaa, käytä niukemmin perunajauhoja. Kotitaloustunnilla opastettiin käyttämään perunajauhoja halutusta sakeudesta riippuen seuraavasti: kastike, keitto, kiisseli = 1, 2 tai 3 rkl perunajauhoja/ 1 litra lientä.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000