Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Marinoitu halloumi ja kasvikset

Marinoitu halloumi ja kasvikset

Arvio: 3/5
Osaatko käyttää halloumia? Tässä muutama niksi vain siksi, että halloumi on aivan loistava aines monenlaisiin kasvisruokiin.
Valmistusaika: Yli 1 tunti
4 annosta

Ainekset

1 palahalloumia
 
BBQ Halloumi:
3 rkl Neito rypsiöljyä
3 rklCJ Korealainen Bulgogi marinadi- ja grillauskastiketta
 
Sitruunapippuri Halloumi:
3 rklApetit-rypsiöljyä
1 sitruunan mehu
1 tlmustapippuria
 
Oregano-Balsamico Halloumi:
3 rklApetit-rypsiöljyä
1 sitruunan mehu
3 rklvalkoista aceto balsamicoa
1 rkloreganon lehtiä
 
Tarjoiluun:
3rkl Apetit Rypsiöljyssä paistettuja kasviksia
1 -2 ps (à 500 g)Apetit Muurikka-kasviksia
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Huuhtele halloumi ja liota sitä halutessasi kylmässä vedessä vartti, jotta suolapitoisuus alenee.

Leikkaa halloumi paksuiksi viipaleiksi. Sekoita marinadi ja kaada juustoviipaleille. Anna marinoitua mielellään tunti.

Grillaa halloumi kauniin väriseksi. Grillausaika ja lämpötila on syytä olla maltillinen, jotta juusto ei pehmene liikaa.

Tarjoa halloumi tilanteeseen sopivasti salaatissa, lämpimässä ruuassa, kylmillä savukalaleivillä tai hampurilaisissa.

Lue lisää halloumreseptejä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000