Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Marinoidut savusilakat

Marinoidut savusilakat

Arvio: 5/5
Savusilakat saavat lisäytyä kirpsakasta marinadista. Sopii vaikka leivän päälle.
Valmistusaika: Yli 1 tunti
10 annosta

Ainekset

2 pkt (à 300 g) Apetit Savusilakoita
½ dl ruohosipulisilppua
 
Marinadi:
¾ dl Neito Rypsiöljyä™
¼ dl viinietikkaa
½ sitruunan mehu
¼ tl suolaa
¼ tl valkopippuria rouhittuna
1 tl sokeria
1 rkl tomaattipyreetä

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Perkaa savusilakat ja pane fileepalat ruohosipulin kanssa kerroksittain tarjoiluastiaan. Sekoita marinadin aineet ja kaada se astiaan savusilakoiden päälle. Peitä kelmulla ja anna maustua muutamia tunteja tai seuraavaan päivään. Tarjoa esimerkiksi maalaisleivän kanssa.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000