Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Marinoidut kasvikset, leipä ja kirvelivoi

Marinoidut kasvikset, leipä ja kirvelivoi

Arvio: 0/5
Kaunis ja maukas kirvelivoi höystää uudet perunat, pariloidut kasvikset ja kasvispihvit.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
6 annosta

Ainekset

Kirvelivoi:
1 ruukku kirveliä silputtuna
250 gvoita
sormisuolaa
1 rkl Apetit Sitruuna-basilika rypsiöljyä
2 ripaustaWorcestershire-kastiketta
 
Marinoidut kasvikset:
1 rsApetit Tuoreksia
2 rklApetit Valkosipuli-basilika rypsiöljyä
1/2 rklvaaleaa balsamicoa
ripaussuolaa
lehtipersiljaa
 
Tarjoiluun:
leipää, tarvittaessa gluteenitonta

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Silppua kirveli voin joukkoon. Mausta ja levitä seos pieneen tarjoiluastiaan. Nosta kylmään. Käytä mielellään saman päivän aikana.

Sekoita marinadi ja kaada se kasvisrasiaan. Ravistele ja siirrä tarjoiluastiaan.

Tarjoa marinoidut kasvikset ja kirvelivoi grilliaterialla hyvän leivän kanssa.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000