Resepti
Makkaraherkku Kesäkasviksista
Arvio: 5 / 5
Helppo grilliruoka makkaran ja herkullisen maun ystäville.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
4 | mausteista makkaraa | |
6 | viipaletta pekonia | |
1 | rkl | Neito Rypsiöljyä™ |
2 | rs | Apetit Tuorekset Grillisuosikit |
1 | rkl | grillimaustetta |
Valmistusohjeet
1. Paloittele makkarat ja leikkaa pekoniviipaleet kolmeen osaan. Kuumenna Muurikka ja ruskista pekoni- ja makkarapalat. Siirrä ruskistuneet palat Muurikan reunoille tai nosta ne lautaselle. Lisää tilkka kasviöljyä Muurikkaan ja paista kasvikset kauniin ruskeiksi. Mausta kasvikset. Sekoita pekoni- ja makkarapalat kasvisten joukkoon. Mausta revityillä salvianlehdillä.
2. Vinkki! Voit lisätä mukaan myös lohkoperunoita
3. Vinkki! Voit käyttää myös kasvismakkaroita ja jättää pekonin pois