Resepti

Lohisarvet

Arvio: 3.9 / 5

Kalaisat lohisarvet ovat ihana iltapala.

Valmistusaika:

Annosmäärä: 30 kpl

Vähälaktoosinen
Lohisarvet

Ainekset

Rahkavoitaikina:
250gvoita
250gmaitorahkaa
4dlvehnäjauhoja
Täyte:
250ggraavilohta
3kovaksi keitettyä munaa
tilliä
suolaa, pippuria

Valmistusohjeet

1. Sekoita pehmeä voi ja maitorahka keskenään. Lisää jauhot nopeasti sekoittaen. Anna taikinan kovettua kylmässä muutama tunti tai seuraavaan päivään ennen kaulintaa.

2. Silppua graavilohi, kuoritut kananmunat ja tilli. Sekoita kaikki täytteen ainekset keskenään. Jaa taikina kolmeen osaan ja kaulitse pyöreäksi levyksi. Jaa levy kymmeneksi sektoriksi, lusikoi leveään päätyyn täytettä ja kääri sarviksi. Nosta sarvet leivinpaperille uunipellille. Sipaise kananmunalla ja paista 225 asteessa 10-15 minuuttia.