Resepti
Lohipastramisalaatti ja vihreä kermakastike
Arvio: 5 / 5
Lohipastarmista voit koota maukkaan salaatin.
Valmistusaika: Yli 60 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
500 | g | Lohipastramia |
1 | dl | Teriyaki-kastiketta (tarkasta tarvittaessa gluteenittomuus!) |
0,25 | varhaiskaalia | |
1 | kurkku | |
lehtipersiljaa silputtuna | ||
Kastike: | ||
---|---|---|
1 | dl | vispikermaa vaahdotettuna |
2 | tl | wasabia |
3 | keräsalaatin lehteä |
Valmistusohjeet
1. Lohipastramin resepti: <a href="http://www.apetit.fi/fi/reseptit/resepti/lohipastrami?q=lohipast" target="_blank">Lohipastrami</a>
2. Raasta kaali kulhoon. Marinoi se teriyakikastikkeella. Lisää joukkoon kurkusta leikattuja suikaleita.
3. Paloittele lohipastrami kulhoon ja sekoita. Siirrä salaatti tarjoilukulhoon. Viimeistele lehtipersiljasilpulla.
4. Vaahdota kermavaahto. Mausta se wasabilla. Kauniin vihreän värin saat kun surautat salaatinlehtiä soseeksi tehosekoittajalla tai sauvasekottajalla vesitilkan kera ja käytät siitä saatua mehua siivilöitynä kermavaahdon värjäämiseen.