Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Lohi-tuorejuustorulla

Lohi-tuorejuustorulla

Arvio: 4/5
Suussasulavat lohirullat alkupalaksi, pieneen herkutteluun tai juhlien seisovaanpöytään.
Valmistusaika: Yli 1 tunti
10 kiekkoa

Ainekset

1 pkt (150 g) Apetit Kylmäsavustettua kirjolohta
100 g ruohosipulituorejuustoa
2 rkl persiljaa hienoksi silputtuna
2 rkl punasipulia hienoksi silputtuna
 
Tarjoiluun:
Väinämöisen palttoonappeja
3 rklpersiljaa

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Levitä kirjolohifileesiivut kelmun päälle limittäin. Notkista tuorejuusto sekoittamalla ja lisää persilja- ja sipulisilput joukkoon. Levitä täyte kalasiivujen päälle. Rullaa levy kelmun avulla. Kääri kelmu rullan päälle ja kierrä päät kunnolla kiinni. Pane rulla pakastimeen 2–3 tunniksi. Poista kelmu ja leikkaa rulla noin puolen sentin viipaleiksi. Aseta viipaleet palttoonappien tai ruisleipäpalojen päälle. Koristele tillillä tai persiljalla.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000