Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Lohi-perunasalaatti

Lohi-perunasalaatti

Arvio: 4/5
Ruokaisan salaatin kruunaa herkullinen kylmäsavustettu kirjolohi. Vielä kun siihen lisää hieman kaprista, limeä ja tilliä, niin ruoka vie kielen mennessään.

Löydät tämän reseptin myös Apetitin uudesta Njam-sovelluksesta. Suunnittele vaikka koko viikon ateriat ja saat valmiin ostoslistan!
Valmistusaika: ½ - 1 tunti
4 annosta

Ainekset

10 keitettyä perunaa
1 sipuli
1 dl vihersilppua (ruohosipuli, tilli, persilja)
1 rkl tuoretta rakuunaa silputtuna
1 dl Neito Rypsiöljyä™
2 rkl viinietikkaa
1 tl suolaa
1 tl pippuria
1 jäävuorisalaatti
1 pkt (150 g) Apetit Perinteinen Kylmäsavustettua kirjolohta siivuina
2 rkl kaprista
4 keitettyä kananmunaa
1 lime
2 rkl tilliä

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Viipaloi perunat ja hienonna sipuli. Laita kaikki ainekset kerroksittain laakeaan astiaan. Sekoita kasviöljy, viinietikka, suola ja pippuri. Valuta kastike päälle. Peitä kannella tai kelmulla ja anna maustua muutamia tunteja tai yön yli. Leikkaa tai revi jäävuorisalaatti ja levitä se tarjoiluastian pohjalle. Laita maustunut perunasalaatti päälle. Asettele kirjolohisiivut perunasalaatin päälle. Koristele kapriksilla, kananmunaviipaleilla tai -lohkoilla, limellä ja tillillä. Tarjoa hyvän leivän kanssa.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000