Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Lohi-papu-tomaattikeitto

Lohi-papu-tomaattikeitto

Arvio: 3/5
Hyvin maustettu, aromikas tomaattikeitto on edullista kotiruokaa.

Löydät tämän reseptin myös Apetitin uudesta Njam-sovelluksesta. Suunnittele vaikka koko viikon ateriat ja saat valmiin ostoslistan!
Valmistusaika: alle 15 minuuttia
4 annosta

Ainekset

1 punainen paprika
2 sellerinvartta
1 prk (500 g) laadukasta tomaattimurskaa
2 dl vettä
1 rkl punaista pestoa
1/4 tl chilijauhetta
1 tl sokeria
1 tl suolaa
 
Lisäksi
3 rklNeito rypsiöljyä™
1 rs (300 g) Apetit Kirjolohisuikaleita
1 ps (300 g) Apetit Papusekoitusta
1/2-1 tl chililastuja
 
Tarjoiluun
3 dl turkkilaista jogurttia
 
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Pese paprika ja sellerinvarret. Halkaise ja poista paprikasta siemenkota. Lohko kasvikset ja laita tehosekoittimeen. Lisää tomaattimurska. Huuhtele purkki vedellä ja kaada joukkoon. Mittaa muut ainekset joukkoon ja pyöräytä tasaiseksi keitoksi. Maista ja mausta tarvittaessa.

Valuta kikherneet. Lisää pannulle kasviöljy ja chilihiutaleet sekä kikherneet. Paista muutama minuutti.

Tarjoa keitto kylmänä tai halutessasi kuumenna annos ennen syöntiä. Pudottele keiton pinnalle kikherneitä ja nokare jogurttia.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000