Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Linssikeitto

Linssikeitto

Arvio: 4/5
Ruokaisa linssikeitto, johon omat vivahteensa antaa maukas inkivääri ja ihanasti rouskuvat kasvikset.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta

Ainekset

1 dl punaisia linssejä
1 rkl Apetit-rypsiöljyä
1 ps (200 g) Apetit Sipulikuutioita
1 tl currya
1 rkl raastettua, tuoretta inkivääriä
1 tlk tomaattimurskaa
9 dl vettä
2 tl agavesiirappia
1 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
1 ps (300 g) Apetit Kartanon kasviksia
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Huuhtele linssit lävikössä juoksevan veden alla. Kuumenna kasviöljy kattilassa. Lisää sipulikuutiot. Kuullota hetki ja lisää curry, raastettu inkivääri ja huuhdellut linssit. Sekoita ja kaada kattilaan tomaattimurska ja vesi. Mausta agavesiirapilla, suolalla ja mustapippurilla. Keitä kunnes linssit ovat pehmeitä. Lisää kasvikset ja hauduta vielä noin 15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa maun mukaan mausteita.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000