Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Lihapullat

Lihapullat

Arvio: 3/5
Ihanan mehevät ja maistuvat lihapullat.

Löydät tämän reseptin myös Apetitin uudesta Njam-sovelluksesta. Suunnittele vaikka koko viikon ateriat ja saat valmiin ostoslistan!
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta

Ainekset

1 rklApetit-rypsiöljyä
1 ps (200 g) Apetit Kotimainen -sipulikuutioita
2valkosipulinkynttä
250 g tomaattimurskaa
400 g jauhelihaa
2 dl kermaviiliä
1 dl korppujauhoja
2 rkl tomaattipyreetä
1 tl paprikajauhetta
1 1/2 tl suolaa
0,5 tl maustepippuria
 
Tarjoiluun:
1 ps(à 300 g)Apetit Kruunusekoitusta
2 prk (à 350 g)Apetit Perunamuusia

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kuullota sipulikuutiot kypsksi paistinpannulla kasviöljyssä. Hienonna pannulle valkosipulinkynnet. Siirrä seos kulhoon ja lisää joukkoon loput lihapullataikinan ainekset.

Pyörittele seoksesta pyöryköitä ja paista ne kypsiksi paistinpannulla rypsiöljyssä tai 200-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

Tarjoa höyrytettyjen kasvisten ja perunamuusin kanssa.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000