Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Lampaankyljykset perunapedillä

Lampaankyljykset perunapedillä

Arvio: 3/5
Lampaankyljykset, peruna ja rosmariinit vievät mielikuvitusmatkalle ranskalaiseen maalaiskeittiöön.
Valmistusaika: ½ - 1 tunti
4 annosta

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

3 rklNeito Rypsiöljyä™ tai Apetit-rypsiöljyä
1 rkl hunajaa
3 rkl hienonnettua minttua
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
16 lampaankyljystä
1 tlsuolaa
1 tlmustapippuria
2 ps (750 g) Apetit Kermaperunoita
1 rkl hienonnettua rosmariinia

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Sekoita rypsiöljyn (2 rkl) joukkoon hunaja, minttu sekä valkosipuli. Hiero mausteseos lampaankyljysten pintaan. Mausta kyljykset vielä molemmin puolin suolalla ja mustapippurilla. Kuumenna tilkkanen kasviöljyä paistinpannulla ja ruskista kyljykset nopeasti.

Sipaise uunivuoka kasviöljyllä ja siirrä kermaperunat siihen. Sekoita joukkoon rosmariini. Nosta vuoka 200-asteisen uunin keskitasolle ja paista noin 35 minuuttia. Nosta kyljykset tässä vaiheessa perunoiden päälle ja jatka paistamista vielä noin viisi minuuttia. Tarjoile hyvän salaatin kera.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000