Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Lämmin vuohenjuusto-juuressalaatti

Lämmin vuohenjuusto-juuressalaatti

Arvio: 5/5
Marinoidut, kuumennetut kasvikset maistuvat vuohenjuustosalaatissa.

Löydät tämän reseptin myös Apetitin uudesta Njam-sovelluksesta. Suunnittele vaikka koko viikon ateriat ja saat valmiin ostoslistan!
Valmistusaika: Yli 1 tunti
4 annosta

Ainekset

2 ps (300 g) Apetit Maalaiskasviksia
1 rkl oliiviöljyä
2 rkl tuoretta timjamia hienonnettuna
1 rkl makeaa chilikastiketta
1 tl suolaa
ripausmustapippuria
4 viipaletta täysjyväleipää
4 paksua viipaletta vuohenjuustoa
1 ruukku rapeaa salaattia
12 kpl miniluumutomaatteja
4 rkl salaattisiemeniä

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Sekoita maalaiskasvisten joukkoon kulhossa oliiviöljy, timjami, chilikastike, suola ja mustapippuri. Anna kasvisten marinoitua huoneenlämmössä noin tunti.

Kuumenna paistinpannu ja kuumenna puoliksi sulaneet kasvikset niitä koko ajan käännellen.

Vuoraa uunipelti leivinpaperilla ja lado leivät sille. Jaa vuohenjuustoviipaleet leiville ja paista 220-asteisen uunin keskitasolla noin kahdeksan minuuttia tai ’grillaa’ juuston pinta kullan ruskeaksi ja rapeaksi uunin grillivastuksilla 2-3 minuutin ajan. Revi salaatti ja puolita tomaatit. Jaa salaatti ja tomaatit neljälle. Jaa päälle lämpimät kasvikset ja viimeistele annokset vuohenjuustoleivillä. Ripottele pinnalle salaattisiemenet ja tarjoa heti.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000