Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Kurpitsasosekeitto

Kurpitsasosekeitto

Arvio: 5/5
Kuuma myskikurpitsakeitto on pehmennetty maukkaalla tuorejuustolla.

Löydät tämän reseptin myös Apetitin uudesta Njam-sovelluksesta. Suunnittele vaikka koko viikon ateriat ja saat valmiin ostoslistan!
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta

Ainekset

2 rklApetit-rypsiöljyä
2 dl Apetit Kotimainen Sipulikuutioita
300 g myskikurpitsaa kuorittuna ja kuutioituna
timjamia
2valkosipulinkynttä viipaloituna
7 dl vettä
½ pkt sulatejuustoa
½ tlsuolaa
mustapippuria
 
Tarjoiluun:
(gluteenitonta )leipää
 
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kuullota sipulikuutiot isossa kattilassa kasviöljyssä. Lisää kurpitsakuutiot ja valkosipuli. Jatka kuullottamista muutama minuutti.

Kaada päälle vesi, vähennä lämpöä ja keitä seosta hiljalleen 45 minuuttia.

Soseuta keitto sauvasekoittajalla. Mausta ja kuutioi joukkoon sulatejuusto. Hauduta kannen alla 10 minuuttia, ohenna tarvittaessa vedellä ja tarjoa leivän kera.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000