Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Kukkakaali-sitruunapasta

Kukkakaali-sitruunapasta

Arvio: 0/5
Raikas lisäke grilliruualle syntyy kukkakaalista ja Apetit Sitruuna-basilikaöljyllä maustetusta pastasta.

Löydät tämän reseptin myös Apetitin uudesta Njam-sovelluksesta. Suunnittele vaikka koko viikon ateriat ja saat valmiin ostoslistan!
Valmistusaika: alle 15 minuuttia
4 annosta

Ainekset

2 ps (á 250 g)Apetit Kukkakaalia
ruisleipäkrutonkeja, esim saaristolaisleipää
linquini-pastaa keitettynä neljälle
Apetit Sitruuna-basilika rypsiöljyä
parmesanijuustoa
pariloitua sitruunaa

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Höyrytä kukkakaali vähässä vedessä. Paista ruisleipäkuutiot rapeiksi kasviöljyssä paistinpannulla. Sekoita loraus rypsiöljyä pastan joukkoon.

Raasta sitruunasta kuori ja mausta sillä pasta. Halkaise sitruuna ja pariloi se nopeasti kauniin väriseksi kuumalla parilalla.

Tarjoile pasta ruiskrutongeilla sekä reilulla parmesanimäärällä höystettynä ja sitruunanpuolikkailla viimeisteltynä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000