Resepti
Kukkakaali-parsakaaligratiinit
Arvio: 3.4 / 5
Minigratiinit käyvät iltapalasta tai lisukkeesta.
Valmistusaika:
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
2 | pss | Apetit Kukkakaali-parsakaaligratiinia (á 750 g) |
emmental- tai mozzarellaraastetta |
Valmistusohjeet
1. Laita jäinen tuote annosvuokiin. Kypsennä 200 °C:ssa noin 50 min. Sekoita kerran kypsennyksen aikana ja lisää halutessasi päälle juustoraastetta.
2. Vinkki! Gratiini valmistuu nopeammin, jos kuumennat sitä ensin mikrossa. Kaada jäinen tuote mikronkestävään kulhoon ja kuumenna mikrossa täydellä teholla n. 15 min. Siirrä seos annosvuokiin. Paista 200 °C:ssa uunissa 30 minuuttia.