Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Kirjolohisuikaleet ja katkaravut Kung Pao

Kirjolohisuikaleet ja katkaravut Kung Pao

Arvio: 5/5
Tässä ruoassa on hiukan enemmän työtä mutta runsaasti makuja.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

2 tlNEITO™ -rypsiöljyä
½ dlApetit Kotimainen Sipulikuutioita
1/2 vihreä paprika kuutioituna
1 rs (300 g)Apetit Kirjolohisuikaleita
4 cm palainkivääriä kuorittuna ja viipaloituna
1 tlpunaista chiliä suikaloituna
1 rsApetit Isoja Katkarapuja valutettuna
 
Kung Pao -kastike:
2 tlsoijakastiketta
2 tlmakeaa soijakastiketta, esim. Ketjap Manis
1/2 tlmaissitärkkelystä
4 tlvettä
1/2 tlseesamiöljyä
1 tlvalkopippuria
1/2 tlriisiviinietikkaa tai omenaviinietikkaa
1/2 tlsokeria
 
Viimeistelyyn:
1 dlpaahdettuja pähkinöitä tai suolapähkinöitä
2kevätsipulia silputtuna

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Tee ruoka aasialaisittain siten, että esikäsittelet kaikki ainekset pieniin kulhoihin. Sekoita purkissa kaikki kastikkeen ainekset valmiiksi. Paahda pähkinät.

Kuumenna paistinpannulla kasviöljy. Lisää sipulikuutiot ja kuullota ne lähes kypsiksi. Lisää paprikat ja paista niitä muutama minuutti sipulin kanssa. Lisää kalasuikaleet ja kypsennä ne lähes kypsiksi. Lisää inkivääri, chili ja katkaravut. Kuumenna. Ravistele kastikepurkkia huolella, kaada seos pannulle ja kuumenna, kunnes seos kiehahtaa. Viimeistele pähkinöillä ja kevätsipulilla.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000