Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Kirjolohipasta

Kirjolohipasta

Arvio: 4/5
Lohen tai kirjolohen sekä pastan harmoninen liitto vahvistuu kermalla.
Valmistusaika: alle 15 minuuttia
4 annosta

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

½ ps (à 200 g) Apetit Kotimainen Sipulikuutioita
1 tl Neito Rypsiöljyä™
1 rs (300 g) Apetit Kirjolohisuikaleet
100 g tuorejuustoa (esim. ruohosipulilla tai tillillä ja mustapippurilla maustettua)
2 dl ruokakermaa
3 rkl tuoretta ruohosipulia hienonnettuna
rouhittua mustapippuria
n. 400 g pastaa
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kuullota sipulikuutiot paistinpannulla kasviöljytilkassa. Lisää kirjolohisuikaleet ja paista viitisen minuuttia. Lisää joukkoon tuorejuusto ja ruokakerma. Kuumenna ja mausta ruohosipulilla ja mustapippurilla. Tarjoa kypsän pastan kanssa.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000