Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Kirjolohi, uunijuurekset ja kermakastike

Kirjolohi, uunijuurekset ja kermakastike

Arvio: 0/5
Paistovalmis kirjolohi, uunijuurekset ja kastike oman maun mukaan näppärästi puolivalmiista aineksista.
Valmistusaika: alle 15 minuuttia
4 annosta

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1Apetit Kirjoilohifilee (*
suolaa
mustapippuria
 
Uunijuurekset:
1 ps (750 g) Apetit Kotimainen Peruna & Uunijuureksia
2 rklApetit-rypsiöljyä
1 tlyrttimaustetta
 
Kastike:
1 prkkermaviiliä
tilliä silputtuna
sitruunan mehu
 
(*Tuote myydään palvelutiskiltä)
Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Sekoita kasvissekoitukseen kasviöljyä ja yrttimauste. Levitä seos tasaiseksi kerrokseksi uunipellille leivinpaperille. Paahda n. 15 min uunin keskitasolla 250 °C:ssa tai kiertoilmauunissa 225 °C:ssa, kunnes juurekset ovat sopivan kypsiä. Sekoita ja lisää uunipannulle kalafilee. Jatka kypsentämistä noin 15 minuuttia.

Sekoita tarjolle maukas kastike kermaviilista ja tillistä. Mausta maustein ja sitruunamehulla.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000