Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Kirjolohi-ruohosipulipasta

Kirjolohi-ruohosipulipasta

Arvio: 2/5
Maustetuilla tuorejuustoilla uutta makua peruspastaan!

Löydät tämän reseptin myös Apetitin uudesta Njam-sovelluksesta. Suunnittele vaikka koko viikon ateriat ja saat valmiin ostoslistan!
Valmistusaika: alle 15 minuuttia
4 annosta

Ainekset

1 rklNEITO™ -rypsiöljyä
2 rs (à 300 g)Apetit Pehmeän pippurinen kirjolohisuikaleita
1 palapurjoa
1suolakurkku
2,5 dlruokakermaa
1 dl ruohosipulituorejuustoa
1 kynsivalkosipulia
1 tlsitruunapippuria
 
Tarjoiluun:
1 rs (250 g) tuorepastaa keitettynä
4 korttaruohosipulia

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Lorauta pannulle tilkka rypsiöljyä ja paista kala siinä kypsäksi. Suikaloi purjo ja kuutio suolakurkku ja lisää ne ja tuorejuusto pannulle.

Mausta valkosipulilla ja sitruunapippurilla.

Tarjoile tuorepastan kastikkeena ja ripottele päälle silputtua ruohosipulia.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000