Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Kirjolohi-parsapiiras

Kirjolohi-parsapiiras

Arvio: 4/5
Näyttävä kalapiirakka moneen tilaisuuteen. Pöytään tai picknikille!
Valmistusaika: Yli 1 tunti
6 annosta

Ainekset

1 nippu parsaa
1 pieni filee Apetit Kirjolohi d-leikattu, voit pyytää kalamyyjää poistamaan nahan! (*
1 tlsuolaa
1 tlvalko- tai mustapippuria
1 annos Apetit pinaattipestoa Lue resepti > Pinaattipesto
1 pkt lehtitaikinalevy
3 dlvehnäjauhoja
Koristeluun:
2 parsaa
 
 
(*Tuote myydään palvelutiskiltä)
Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Katkaise parsan tyvestä pois kova tyviosa ja kuori parsat alaosastaan noin viiden sentin matkalta. Kiehauta kattilassa vettä ja keitä parsaa siinä paksuudesta riippuen 3-5 minuuttia.

Poista kalasta nahka. Mausta kala suolalla ja pippurilla oman maun mukaan. Laita kala 200 -asteiseen uuniin ja kypsennä kypsäksi, noin 10 minuuttia.

Valmista pinaattipesto.

Kaulitse lehtitaikinalevy reiluksi taikinapalaksi jauhotetulla työtasolla. Nosta kypsä kala taikinalle. Levitä pestokastiketta tasaisesti kalan päälle.

Asettele parsatangot pituussuunnassa pestokastikkeen päälle pituussuunnassa.

Kääri kala lehtitaikinan suojiin, tee viiltoja pintaan ja kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes taikina on kypsää.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000