Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Kirjolohi-maalaispata

Kirjolohi-maalaispata

Arvio: 4/5
Nopeassa padassa on paljon makua!

Löydät tämän reseptin myös Apetitin uudesta Njam-sovelluksesta. Suunnittele vaikka koko viikon ateriat ja saat valmiin ostoslistan!
Valmistusaika: alle ½ tuntia
2 annosta

Ainekset

300 gApetit Kirjolohisuikaleita
1 ps (300 g)Apetit Maalaiskasviksia
1 rklNEITO™ -rypsiöljy
1 prk (400 g)tomaattimurskaa
3valkosipulinkynttä
1 tloreganoa
1 tlsuolaa
 
Tarjoiluun:
2 palaa(gluteenitonta) maalaisleipää

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kuumenna tilkka rypsiöljyä kasarissa. LIsää kirjolohisuikaleet ja paista keskilämmöllä muutama minuutti. LIsää loput ainekset ja hauduta kannen alla noin 20 minuuttia. Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa ennen tarjoilua. Tarjoa hyvän leivän kanssa.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000