Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Kirjolohi-herne -cous cous

Kirjolohi-herne -cous cous

Arvio: 0/5
Cous cous on näppärä lisäke, joka huutaa seurakseen reilua lehtipersilja- ja tomaattiannosta.

Löydät tämän reseptin myös Apetitin uudesta Njam-sovelluksesta. Suunnittele vaikka koko viikon ateriat ja saat valmiin ostoslistan!
Valmistusaika: alle ½ tuntia
2 annosta

Ainekset

1 rklNeito™ -rypsiöljyä
70 gApetit Kotimainen Sipulikuutiot
300 gApetit Kirjolohisuikaleita
1 ps (200 g)Apetit Kotimainen Hernettä tai Apetit Kotimainen Luomu Hernettä
1 pkt (285 g)mustapapuja
 
Tarjoiluun:
2 dlcous cousia tai
2 dllehtipersiljaa
2luumutomaattia kuutioituna
1 limetti
1 tlmustapippuria
1 tlsuolaa
2 hyvää leipää
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kuumenna kasviöljy pannulla ja kuullota sipulit siinä kypsiksi. Lisää kalasuikaleet ja paista ne kypsiksi.

Lisää pannulle herneet ja valutetut pavut. Kuumenna kuumiksi.

Valmista cous cous pakkauksen ohjeen mukaisesti. Sekoita aineksista annos ja raikasta se reilulla puristuksella limettimehua.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000