Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Kinkku-juusto-pastasalaatti

Kinkku-juusto-pastasalaatti

Arvio: 4/5
Kinkulla ja juustolla ryyditetty pastasalaatti maistuu kaikenikäisille. Tarjoa iltapalana, illanistujaisissa tai juhlapöydän suolaisena.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
10 annosta

Ainekset

1 ½ l vettä
250 g pastaa
1 tl suolaa
300 g palvinkinkkua palana
1 omena
2 maustekurkkua
200 g Emmental-juustoa
200 g Apetit herne-maissi-paprika –sekoitusta
100 gtummia viinirypäleitä
200 g majoneesia
100 g kermaviiliä
1 ruukku persiljaa
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kiehauta vesi. Lisää joukkoon pasta ja suola. Keitä miedolla lämmöllä kunnes pasta on kypsää. Valuta ja huuhtele pasta kylmällä vedellä.

Suikaloi palvikinkku ja maustekurkut. Kuutio juusto. Kuori ja suikaloi omena. Lisää kasvispakaste ja viinirypäleet. Sekoita ainekset keskenään.

Yhdistä majoneesi ja kermaviili. Hienonna joukkoon persilja. Sekoita kastike salaattiainesten joukkoon.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000