Resepti

Kinkku-juusto-pastasalaatti

Arvio: 3.8 / 5

Kinkulla ja juustolla ryyditetty pastasalaatti maistuu kaikenikäisille. Tarjoa iltapalana, illanistujaisissa tai juhlapöydän suolaisena.

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 10 annosta

Kinkku-juusto-pastasalaatti

Ainekset

1lvettä
250gpastaa
1tlsuolaa
300gpalvinkinkkua palana
1omena
2maustekurkkua
200gEmmental-juustoa
200gApetit herne-maissi-paprika –sekoitusta
100gtummia viinirypäleitä
200gmajoneesia
100gkermaviiliä
1ruukku persiljaa

Valmistusohjeet

1. Kiehauta vesi. Lisää joukkoon pasta ja suola. Keitä miedolla lämmöllä kunnes pasta on kypsää. Valuta ja huuhtele pasta kylmällä vedellä.

2. Suikaloi palvikinkku ja maustekurkut. Kuutio juusto. Kuori ja suikaloi omena. Lisää kasvispakaste ja viinirypäleet. Sekoita ainekset keskenään.

3. Yhdistä majoneesi ja kermaviili. Hienonna joukkoon persilja. Sekoita kastike salaattiainesten joukkoon.