Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Kevätsalaatti

Kevätsalaatti

Arvio: 0/5
Parsasta tulee todella rapeaa, kun keität sen terävästi ja jäähdytät jääkylmässä vedessä. Kepeäksi kastikkeeksi sopii sitruunainen rypsiöljy.
Valmistusaika: alle 15 minuuttia
4 annosta

Ainekset

1 nippu parsaa
1 ps (80 g)babypinaattia
1 nippu kevätsipulia
1 ps (200 g) Apetit Kotimainen Herne
 
Kastike
2 rklApetit Sitruuna-basilika rypsiöljy
1 rklvalkoviinietikkaa
sormisuolaa
ryytineidon eli Nigellan siemeniä
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Huuhtele parsat ja taita päästä pois kova kantaosa. Keitä parsaa kiehuvassa vedessä noin 5 minuuttia ja jäähdytä se sitten nopeasti jääkylmässä vedessä.

Huuhtele pinaatti ja sipulit. Leikkaa sipulit ja parsa haarukkapaloiksi.

Sekoita salaattikulhon pohjalla kastikkeen ainekset. Lisää kasvikset, sekoita ja tarjoa heti.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000