Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Kevätrullat

Kevätrullat

Arvio: 3/5
Näppärät kevätrullat tuovat Aasian suomalaiseen kotiin.
Valmistusaika: ½ - 1 tunti
32 kpl

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

2 pss Apetit Maalaiskasviksia (à 300g)
3 rkl Neito Rypsiöljyä™
 
Kastike:
4 rkl kalakastiketta
4 rkl osterikastiketta
1 rkl sokeria
1½ tl mustapippuria rouhittuna
1 pkt filotaikinaa, pakaste (12-13 levyä)
 
Kypsentämiseen:
1½ l Neito Rypsiöljyä™
 
Tarjoiluun:
2dl thaichilikastiketta tai hapanimelä -dippikastiketta

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Pikapaista kasvikset kolmessa erässä. Sekoita kastikkeen aineet ja kaada kasvisten joukkoon, jäähdytä.

Leikkaa filotaikinakäärö keskeltä kahteen osaan. Ota ohut taikinalevyn puolikas ja taita se kahteen osaan. Annostele noin 3 rkl kasviksia levyn päälle. Rullaa paketin tapaan ja liimaa sauma kylmällä vedellä kiinni. Tee loput rullat samoin.

Kuumenna kasviöljy wokkipannussa tai isossa paistokasarissa 180 asteeseen. Kasviöljy on sopivan kuumaa kypsentämiseen kun valkoinen leipäpala ruskistuu molemmilta puolilta kauniin väriseksi 2 minuutissa. Kypsennä 4–6 rullaa kerrallaan kauniin ruskeiksi kuumassa öljyssä. Nosta rullat talouspaperin päälle valumaan. Tarjoa dippikastikkeen kanssa.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000