Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Katkarapusalaatti ja savukala

Katkarapusalaatti ja savukala

Arvio: 3/5
Savukalasta saa kivoja salaatteja, vaikka piknikille mukaan otettavaksi.

Löydät tämän reseptin myös Apetitin uudesta Njam-sovelluksesta. Suunnittele vaikka koko viikon ateriat ja saat valmiin ostoslistan!
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta

Ainekset

1 ruukkulehtisalaattia
1 ruukkuruccolaa
2avocadoa
1 rs (400 g)Apetit Isoja Katkarapuja
½ dlaiolia
½ limetin mehu
½ dlpaahdettuja, kuorellisia manteleita
 
Tarjoiluun:
1 (n 750 g)Apetit Savustettu Kirjolohifilee
(1 psApetit Kotimainen Hernettä tai Apetit Kotimainen Luomu Hernettä tai kypsiä varhaisperunoita)
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Valuta katkaravut. Huuhtele ja suikaloi salaatti. Huuhtele ruccola. Leikkaa avocadot kuutioiksi. Sekoita aioliin limettimehu. Kokoa aineksista salaatti ja viimeistele se paahdetuilla manteleilla. Tarjoa savukalan kanssa.

Vinkki! Voit jatkaa salaattia halutessasi höyrytetyillä Apetit Kotimainen Herneillä tai kypsillä varhaisperunoilla.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000