Resepti

Katkarapu-melonisalsa avokadolla

Arvio: 4.5 / 5

Maukkaat alkupalat tai iltaherkut saat avokadosta, katkaravuista ja cantaloupemelonista.

Valmistusaika: Alle 5 min.

Annosmäärä: 6 annosta

Laktoositon Maidoton Gluteeniton
Katkarapu-melonisalsa avokadolla

Ainekset

1rskatkarapuja (à 170 g)
0,5verkkomelonia
2rkllehtipersiljaa
0,5limetin kuori ja mehu
1tlsuolaa
1tlmustapippuria
3avokadoa
1rkltilliä silputtuna

Valmistusohjeet

1. Valuta liemi katkaravuista. Puolita meloni ja poista siemenet. Kuori ja kuutio meloni. Silppua melonikuutioiden joukkoon lehtipersilja. Pese limetti ja ota siitä kuoriraudalla ohuita suikaleita melonisalsan mausteeksi. Purista limetin mehu hedelmäsalsaan, lisää katkaravut ja mausta seos. Puolita avokadot ja jaa seos niille. Koristele tillillä ja tarjoa.