Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Kasvissosekeitto

Kasvissosekeitto

Arvio: 4/5
Samettisen pehmeä, tuorejuustolla viimeistelty sosekeitto perunasta ja kasviksista.

Löydät tämän reseptin myös Apetitin uudesta Njam-sovelluksesta. Suunnittele vaikka koko viikon ateriat ja saat valmiin ostoslistan!
Valmistusaika: ½ - 1 tunti
4 annosta

Ainekset

1 ps (750 g) Apetit Peruna & keittokasviksia
1 l vettä
1 pkt Koskenlaskija viherpippurisulatejuustoa
1 kpl kasvisliemikuutio
2 rkl rakuunaa
1 tl suolaa
 
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kiehauta vesi reilussa kattilassa. Lisää kasvisliemikuutio ja jäiset keittokasvikset. Anna keiton kiehua 15–20 min. Lisää keittoon paloiteltu sulatejuusto ja anna keiton kiehua muutama minuutti kunnes juusto on sulanut. Soseuta keitto ja mausta se yrteillä ja tarvittaessa suolalla.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000