
Kasvissalaatti
Arvio: 3/5
Salaatti saa mukavaa makeutta papaijasta, reipasta rousketta kasviksista ja uudenlaista mausteisuutta currykastikkeesta.
Valmistusaika: ½ - 1 tunti
4 annosta
4 annosta
Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!
Ainekset
2 ps (à 300g) | Apetit Maalaiskasviksia |
1 rkl | Neito Rypsiöljyä™ |
1 kpl | kypsä papaija |
1 rs (250 g) | kirsikkatomaatteja |
Kastike: | |
2 rkl | Neito Rypsiöljyä™ |
4 | valkosipulinkynttä murskattuna |
1 rkl | punaista currytahnaa |
1 rkl | soijakastiketta |
1 | limesitruunan mehu |
1 tl | fariinisokeria |
Reseptin Apetit-tuotteet

Valmistusohjeet
Pikapaista kasvikset ja anna niiden jäähtyä. Kuutioi tai viipaloi halkaistu, siemenetön ja kuorittu papaija ja leikkaa kirsikkatomaatit kahtia. Yhdistä salaattiaineet.
Sekoita kastikkeen aineet hyvin ja lisää se salaattiaineiden joukkoon. Anna maustua 30 minuuttia.
Tarjoa alku- tai pääruokana. Papaijasalaatti maistuu myös vastapaistettujen kevätkääryleiden kanssa.
Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.
Kaikki kentät ovat pakollisia.
Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000