Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Kasvispyttipannu

Kasvispyttipannu

Arvio: 4/5
Ihanan värikäs ja maistuva kasvispyttipannu.

Löydät tämän reseptin myös Apetitin uudesta Njam-sovelluksesta. Suunnittele vaikka koko viikon ateriat ja saat valmiin ostoslistan!
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta

Ainekset

1 rkl Neito Rypsiöljyä™
1 ps (200 g) Apetit Kotimainen Sipulikuutioita
2 ps (à 600 g) Apetit Puutarhurin sekoitusta
250 gtomaattimurskaa
2valkosipulin kynttä hienonnettuna
1 tl basilikaa
200 g savustettua tofua kuutioina
1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja suikaloituna
1 dl mustia kivettömiä oliiveja
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
4 kananmunaa keitettynä
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kuumenna rypsiöljy paistinpannulla. Kuullota sipulikuutiot siinä kypsiksi. Lisää kasvikset, tomaattimurska, valkosipuli ja basilika. Kuumenna seos ja hauduttele sitä noin 10 minuuttia. Lisää tofu, aurinkokuivatut tomaatit sekä oliivit. Jatka kuumennusta niin, että ainekset kuumenevat. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Leikkaa kananmunat lohkoiksi ja viimeistele pyttipannu lohkoilla. Tarjoile.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000