Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Kasvispiirakka

Kasvispiirakka

Arvio: 3/5
Kasvispiirakka syntyy nopeasti valmistaikinasta ja kasvispakasteista.
Valmistusaika: ½ - 1 tunti
10 annosta

Ainekset

Pohja:
1 pkt (400 g) piirakkataikina
 
Täyte:
1 rkl Neito Rypsiöljyä™
1 ps (250 g) Apetit Kasvissuikaleita
1/2 ps (à 200 g) Apetit Kotimaisia sipulikuutioita
2 kananmunaa
2 dl kasvirasvavalmistetta
1/2 tl suolaa
1/4 tlmustapippuria
 
Päälle:
1 dl juustoraastetta
 
 
Tarjoiluun:
1 pktApetit Savulohisalaattia
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Painele taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Kuumenna kasviöljy paistinpannulla ja kuullota kasviksia siinä viitisen minuuttia. Jaa kasvikset piiraspohjalle. Sekoita liemi ja kaada seos vuokaan. Ripottele päälle juustoraaste. Paista 200 °C:ssa n. 40 minuuttia.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000