Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Kasvisjauhispyörykät pitaleivän välissä

Kasvisjauhispyörykät pitaleivän välissä

Arvio: 0/5
Vegaaniset Apetit Kasvisjauhispyörykät ja raikas mintturaita maistuvat mainioilta pitaleivän välissä arkiaterialla tai herkutteluhetkinä.

Löydät tämän reseptin myös Apetitin uudesta Njam-sovelluksesta. Suunnittele vaikka koko viikon ateriat ja saat valmiin ostoslistan!
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta

Ainekset

1 ps (240 g)Apetit Kasvisjauhispyörykät
1 pienipunainen paprika suikaleina
1 pienikeltainen paprika suikaleina
2 tl savupaprikajauhetta
½ tl suolaa
1 tlkuivattua timjamia
1 tl ruokosokeria
4pitaleipää
salaattisuikaleita
 
Mintturaita:
1 dlsoijajogurttia
1 limetin mehu
1 rklvaaleaa siirappia
¼ tlsuolaa
¼ tlrouhittua mustapippuria
2 rklhienonnettua minttua
 
 
 
 
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Sekoita kaikki mintturaidan ainekset keskenään ja anna maustua kylmässä 1–2 tuntia.

Levitä paprikasuikaleet uunivuokaan. Mausta suikaleet savupaprikajauheella, suolalla, timjamilla ja ruokosokerilla. Sekoita hyvin ja paahda uunissa 200 asteessa 15 minuuttia.

Kuumenna pitaleivät ja Apetit Kasvisjauhispyörykät pakkauksen ohjeen mukaan. Täytä pitaleivät salaatti- ja paprikasuikaleilla, Kasvisjauhispyöryköillä sekä mintturaitakastikkeella.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000