Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Kasvisjauhispyörykät ja kesäkurpitsapasta

Kasvisjauhispyörykät ja kesäkurpitsapasta

Arvio: 5/5
Kesäkurpitsapasta saa ruokaisuutta Kasvisjauhispyöryköistä.

Löydät tämän reseptin myös Apetitin uudesta Njam-sovelluksesta. Suunnittele vaikka koko viikon ateriat ja saat valmiin ostoslistan!
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta

Ainekset

1 ps (240 g) Apetit Kasvisjauhispyörykät
1 kesäkurpitsa
2 porkkanaa
1 rklNEITO™ -rypsiöljyä
1 tlsuolaa
1 tlrouhittua mustapippuria
1 rklSambal Olek -kastiketta
2 dlvettä
 
Tarjoiluun:
kourallinen basilikan lehtiä
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Pese kesäkurpitsa ja suikaloi se spiraalileikkurilla. Voit vaihtoehtoisesti halkaista kesäkurpitsan, kovertaa sisuksen pois ja vuolla puolikkaista pitkiä lastuja kuorimaveitsellä. Pese ja kuori porkkanat ja työstä myös ne pitkiksi lastuiksi.

Kuumenna tilkka kasviöljyä pannulla. Lisää kasvisuikaleet ja kuullota ne pehmeiksi, älä ruskista. Mausta suolalla ja pippurilla ja siirrä lautaselle odottamaan.

Lorauta pannulle kasviöljyä ja lisää pyörykät. Kuumenna pyöryköitä noin kymmenen minuuttia, kunnes ne ovat rapeita. Lisää maustekastike ja vesi. Kiehauta seos, lisää kasvissuikaleet ja kuumenna. Annostele ruoka kulhoihin, revi päälle basilikaa ja nauti heti.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000