Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Kasvisjauhis-salaattiwrap

Kasvisjauhis-salaattiwrap

Arvio: 0/5
Hyvät täytteet voi syödä salaatinlehdeltä, ei tarvita pitaleipää, tortillaa tai sämpylää.

Löydät tämän reseptin myös Apetitin uudesta Njam-sovelluksesta. Suunnittele vaikka koko viikon ateriat ja saat valmiin ostoslistan!
Valmistusaika: alle 15 minuuttia
4 annosta

Ainekset

4valkosipulinkynttä ohuina viipaleina
Apetit-rypsiöljyä
1 ps (240 g) Apetit Kasvisjauhispyörykät
1 dlkorealaista bulgogi marinadikastiketta
1 rs (200 g) Apetit Tuorekset Korea wok
 
Tarjoiluun:
1 ruukku romainesalaattia
punaista chiliä siivuina
1 prk (160 g)Wang kimchiä (à 160 g)
korealaista maustetahnaa, esim. Gochujang-chilitahnaa
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kuumenna kasviöljy pannulla ja paista valkosipulisiivut siinä rapeiksi.

Nosta valkosipulisiivut talouspaperin päälle lautaselle.

Paista kasvisjauhispyörykät pannulla kasviöljyssä kuumiksi. Lisää marinadi ja kuumenna.

Laita tarjoiluvadille salaatinlehtiä ja annostele päälle kasvispyörykät.

Wokkaa pannulla kasvikset rapeiksi ja jaa kasvikset sekä chilisiivut salaatinlehdille.

Varaa tarjoiluun kimchiä ja korealaista maustetahnaa.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000