Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Kasvisjauhis-myskikurpitsa-perunasoselaatikko

Kasvisjauhis-myskikurpitsa-perunasoselaatikko

Arvio: 0/5
Tee kotoisa perunasosevuoka lakto-vegetaarisesti Apetit Kasvisjauhispyöryköistä. Piilota ruokaan ajankohtaisesti myskikurpitsakukutioita.

Löydät tämän reseptin myös Apetitin uudesta Njam-sovelluksesta. Suunnittele vaikka koko viikon ateriat ja saat valmiin ostoslistan!
Valmistusaika: ½ - 1 tunti
4 annosta

Ainekset

300 g myskikurpitsaa kuorittuna ja kuutioituna
1 psApetit Kotimainen Sipulikuutiota
Apetit-rypsiöljyä
1 prk (350 g)Apetit Yrttinen Perunamuusia
2 dlkasvirasvakermaa
1 dloluthiivaa tai
2 dljuustoraastetta
1 ps (320 g)Apetit Kasvisjauhispyöryköitä
||mustapippuria
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Sekoita uunivuoassa keskenään myskikurpitsa, sipulikuutiot ja kasviöljy. Paahda uunissa 250-asteessa 20 minuuttia.

Valmista perunamuusi pakkauksen ohjein. Sekoita joukkoon lisäksi kasvirasvakerma sekä oluthiiva tai juustoraaste.

Ota muutama myskikurpitsakuutio sivuun.

Jaa perunamuusi uunivuokaan ja painele seokseen pyörykät. Mausta mustapippurilla ja koristele ruoka myskikurpitsakuutioilla.

Paista 225 asteessa noin 30 minuuttia, kunnes pinta on saanyt väriä ja pyörykät ovat kuumentuneet.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000