Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Kasvisburgerit ja pikamarinoitu punakaali

Kasvisburgerit ja pikamarinoitu punakaali

Arvio: 4/5
Toisin kuin marinadit yleensä, tämä ei vaadi pitkää tekeytymisaikaa

Löydät tämän reseptin myös Apetitin uudesta Njam-sovelluksesta. Suunnittele vaikka koko viikon ateriat ja saat valmiin ostoslistan!
Valmistusaika: ½ - 1 tunti
2 annosta

Ainekset

Pikamarinoitu punakaali:
½punakaali
1 tlsormisuolaa
1 tlsokeria
2 rkllimettimehua
 
1 rklNEITO™ -rypsiöljyä
1 pkt (170 g)Apetit Kvinoapihvi
 
Tarjoiluun:
2sämpylää
200 gperunasalaattia

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Valmista pikamarinoitu punakaaliseos yhdistämällä ainekset kulhossa.

Kuumenna tilkka kasviöljyä paistinpannulla ja kuumenna pihvit keskilämmöllä.

Halkaise sämpylät ja kuumenna puolikkaat paistinpannulla kasviöljyssä.

Kokoa aineksista muhkeat hampurilaiset.

Vinkki! Jos et halua annokseen lainkaan sämpylää, käytä kvinoapihvit sämpylän roolissa, välissä reilusti punakaalia ja perunasalaattia.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000