Resepti

Kasvis-misokeitto tofulla

Arvio: 3.3 / 5

Misokeitossa on yleensä kalaa, mutta tässä vegaanissa variaatiossa makua tuovat kuivat, murskatut suppilovahverot.

Valmistusaika: Alle 5 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Maidoton Gluteeniton Vegaaninen
Kasvis-misokeitto tofulla

Ainekset

1lvettä
0,75dlmiso- eli soijapaputahnaa
2tlwakame merilevää murskattuna
2rklkuivattuja suppilovahveroita murskattuna
1rsApetit Tuorekset Korea wok
1pkttofua
2rklseesaminsiemeniä

Valmistusohjeet

1. Laita pieni osa vedestä kattilaan ja sekoita joukkoon misotahna sekä wakame- ja suppilovahveromurska. Lisää loppu vesi ja kasvikset. Keitä hiljalleen viitisen minuuttia.

2. Valuta ja kuutioi tofu. Kääntele palat seesaminsiemenissä. Tarjoile höyryävä misokeitto tofukuutioiden kanssa.

4. Vinkki! Saat pesco-vegetaarisen keiton lisäämällä joukkoon katkarapuja tai kalaa.