Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Kasvis-misokeitto tofulla

Kasvis-misokeitto tofulla

Arvio: 4/5
Misokeitossa on yleensä kalaa, mutta tässä vegaanissa variaatiossa makua tuovat kuivat, murskatut suppilovahverot.

Löydät tämän reseptin myös Apetitin uudesta Njam-sovelluksesta. Suunnittele vaikka koko viikon ateriat ja saat valmiin ostoslistan!
Valmistusaika: alle 5 minuuttia
4 annosta

Ainekset

1 l vettä
¾ dl miso- eli soijapaputahnaa
2 tl wakame merilevää murskattuna
2 rkl kuivattuja suppilovahveroita murskattuna
1 rs (200 g)Apetit Tuorekset Korea wok
1 pkt (300 g) tofua
2 rkl seesaminsiemeniä
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Laita pieni osa vedestä kattilaan ja sekoita joukkoon misotahna sekä wakame- ja suppilovahveromurska. Lisää loppu vesi ja kasvikset. Keitä hiljalleen viitisen minuuttia.

Valuta ja kuutioi tofu. Kääntele palat seesaminsiemenissä. Tarjoile höyryävä misokeitto tofukuutioiden kanssa.

Vinkki! Saat pesco-vegetaarisen keiton lisäämällä joukkoon katkarapuja tai kalaa.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000