Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Karjalanpaisti

Karjalanpaisti

Arvio: 3/5
Isät kokkaa -kirjan miehet Joonas ja Serko tietävät, että isille maistuu lihapata.
Valmistusaika: Yli 1 tunti
4 annosta

Ainekset

800 gnaudan sisäpaistia
150 gpekonia
1 ps (200 g)Apetit Pikkuporkkanoita
1 ps (200 g)Apetit Kotimainen Sipulikuutioita
NEITO™ -rypsiöljyä
1 rklvoita
8 dllihalientä
10maustepippuria
2laakerinlehteä
1 tlsuolaa

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Poista lihasta kalvo, leikkaa liha noin 2 cm kuutioiksi. Paloittele pekoni.

Kuumenna kasviöljy valurautapadassa ja ruskista lihapalat siinä kauttaaltaan. Lisää paloteltu pekoni, voi, porkkanat ja sipuli. anna ruskistua vielä viitisen minuuttia. Kaada liemi pataan, lisää mausteet ja laita kansi päälle. Kypsennä 150-asteisessa uunissa haudutellen pari tuntia.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000