Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Karibialainen kalakeitto

Karibialainen kalakeitto

Arvio: 4/5
Runsaasti kasviksia ja mehevää kalaa Karibian rytmeillä kevennettynä.

Löydät tämän reseptin myös Apetitin uudesta Njam-sovelluksesta. Suunnittele vaikka koko viikon ateriat ja saat valmiin ostoslistan!
Valmistusaika: ½ - 1 tunti
4 annosta

Ainekset

219 kcal/annos
40 kcal/100 g
 
300 g ruodotonta, nahatonta kalafileetä
2 rkl öljyä
1 l vettä
2 kalaliemikuutiota
4 perunaa
1 ps (200 g) Apetit Keittojuureksia
1 prk (400 g) tomaattimurskaa
2 isoa valkosipulinkynttä
1 rkl persiljaa
½ tl mustapippuria
½ tl kurkumaa
1 tl suolaa
1 rkl tilliä

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kuumenna öljy kattilassa. Kuullota pilkottuja valosipulinkynsiä. Kaada päälle vesi sekä kalaliemikuutiot ja kiehauta. Lisää ensin pienet perunakuutiot ja sitten keittojuurekset sekä tomaattimurska ja mausteet. Keitä kunnes juurekset ovat kypsiä. Paloittele kalafilee annospaloiksi, lisää keittoon ja anna kypsyä. Ripottele pinnalle tilliä ja tarjoile leivän kanssa.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000