Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Kalakeitto

Kalakeitto

Arvio: 4/5
Kalakeitto valmistuu näppärästi kirjolohisuikaleista.

Löydät tämän reseptin myös Apetitin uudesta Njam-sovelluksesta. Suunnittele vaikka koko viikon ateriat ja saat valmiin ostoslistan!
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta

Ainekset

1 rs (300 g) Apetit Kirjolohisuikaleet
1 rklApetit-rypsiöljyä
1 l vettä
1 ps (750 g)Apetit Peruna&Keittokasviksia
1 ps (200g)Apetit Kotimainen -porkkanaviipaleita
1 kpl kalaliemikuutio
1 prk kevytkermaa
2 tl suolaa
1 tlmustapippuria
1 rkltilliä silputtuna
 
 
 
 
 
 
 
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Ruskista kalasuikaleet pinnoitetussa kattilassa rypsiöljytilkassa. Lisää vesi, kasvikset ja liemivalmiste.

Kuumenna kiehuvaksi ja anna keiton kiehua kannen alla 15–20 min. Lisää keittoon kevytkerma ja mausteet. Kuumenna kiehuvaksi ja tarjoa.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000