
Kahdesti kermaperunaa
Arvio: 2/5
Paistamalla kaksi kermaperunavuoallista kerralla, saadaan kahdesti maukkaat lisukkeet.
Valmistusaika: Yli 1 tunti
7 annosta
7 annosta
Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!
Ainekset
2 ps | Apetit Kotimainen Uunivalmis Kermaperunaa |
Tarjoiluun: | |
1 rkl | majoneesia |
3 palaa | AApetit Kotimainen Pinaattia tai Apetit Kotimainen Luomu Pinaattia |
1 tl | mustapippuria |
1/2 dl | lehtipersiljaa |
1 tl | sormisuolaa |
Reseptin Apetit-tuotteet

Valmistusohjeet
Kypsennä kermaperunat uunivuoissaan pakkauksen ohjeen mukaisesti. Tarjoa toinen kermaperunavuoka.
Tee toisesta annoskakkuset seuraavasti: lusikoi kypsää kermaperunaa pieneen annosvuokaan ja kumoa uunipannulle. Tee samoin 4-5 kertaa, riippuen annosvuoan koosta. Kuumenna kermaperunakakkusia uunissa 225 °C:ssa 15 minuuttia.
Kiehauta pinaatti ja jäähdytä se. Sekoita pinaatti majoneesiin ja siirrä seos pursotuspussiin.
Viimeistele annokset pinaatti-majoneesilla, mustapippurilla ja lehtipersiljalla sekä ripauksella sormisuolaa.
Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.
Kaikki kentät ovat pakollisia.
Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000