Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Kaali-juureslaatikko

Kaali-juureslaatikko

Arvio: 4/5
Valkokaali saa seuraa värikkäistä juureksista.
Valmistusaika: ½ - 1 tunti
4 annosta

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

250 g valkokaalia
2 ps (à 180g) Apetit Suikalejuureksia
1/2 ps (à 200 g) Apetit Sipulikuutioita
2 rkl Neito Rypsiöljyä™
1 dl vettä
1 rkl siirappia
1 tl yrttisuolaa
2 tl sitruunapippuria
2 tl timjamia
1 tl rakuunaa
1 tl rosmariinia
Päälle:
1 dl maitoa
1 tlk (120 g)smetanaa
1 kananmuna
100 gjuustoraastetta

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Suikaloi valkokaali. Kiehauta vihannekset pannulla. Lisää joukkoon tilkka vettä ja anna hautua 5 min. Mausta seos. Kaada ainekset voideltuun, laakeaan vuokaan. Sekoita munamaidon ainekset ja kaada seos vihannesten päälle. Kypsennä 200 °C:ssa n. 15 min. Ripottele päälle juustoraaste ja jatka kypsentämistä vielä 20 min.

Vinkki! Voit myös käyttää Apetit Maalaiskasviksia.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000