Resepti

Juurespyttipannu

Tämä spydäri on vegaani, jos korvaat makkaran soijanakeilla ja hunajan agavesiirapilla.

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Laktoositon Maidoton Gluteeniton
Juurespyttipannu

Ainekset

1pssApetit Kotimainen Juureskuutioita
400gbratvurstia
200gkaalia
1rklkarkeaa sinappia
1rklhunajaa
1tlkuminaa
Tarjoiluun
3rklsinappia
3rklketsuppia

Valmistusohjeet

1. Kuumenna Kotimainen Juureskuutioita ja bratvurstia 180:ssa asteessa kiertoilmauunissa 15 minuuttia.

2. Raasta kaali hienoksi raasteeksi vihannesleikkurilla tai juustohöylällä. Sekoita kaaliraasteen joukkoon sinappi, hunaja ja kumina. Voit myös kuumentaa kaaliraasteen lämpimäksi lisäkkeeksi.

3. Tarjoile ketsupin ja sinapin kanssa.

4. Vinkki! Saat annoksesta vegaanisen korvaamalla bratvurstin soijamakkaralla ja hunajan agavesiirapilla.