Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Juurespasta

Juurespasta

Arvio: 2/5
Paahdettuja juureksia, parmesania ja pastaa. Niillä luot lämpöä iltaan!

Löydät tämän reseptin myös Apetitin uudesta Njam-sovelluksesta. Suunnittele vaikka koko viikon ateriat ja saat valmiin ostoslistan!
Valmistusaika: alle ½ tuntia
2 annosta

Ainekset

1/2 ps (à 500 g)Apetit Kotimainen Juuressekoitus
puolikaspaprika paloiteltuna
1pieni punasipuli suikaloituna
2 rklNeito™ -rypsiöljy chili
1 tlchilihiutaleita
1valkosipulin kynsi kuorittuna ja viipaloituna
1 sitruunan kuori ja mehu
kourallinentuoretta rucolaa
 
Tarjoiluun:
2 annostapastaa
2 rklparmesaanijuustoa raasteena
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Laita kasvikset uunivuokaan ja mausta ne kasviöljyllä ja valkosipulilla. Paahda 225-asteessa 20-25 minuuttia.

Sekoita kuumiin juureksiin sitruunamehu ja huuhdeltu rucola tai suikaloitu pinaatti.

Tarjoa keitetyn, runsaasti parmesaaniraastetta sisältävän pastan kanssa.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000